Δράσεις

 Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου επισκεφθήκαμε το Δήμαρχο Βριλησσίων κ.Μανιατογιάννη και τον ενημερώσαμε για τις υπηρεσίες που παρέχει η AIRMEIΣ.  Ο κ.Μανιατογιάννης έδειξε εντυπωσιασμένος από την πρωτότυπη ιδέα, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους, ενώ είπε ότι θα μείνει σε επαφή με την εταιρία μας για να μελετήσουμε τις δυνατότητες συνεργασίας με το Δήμο Βριλησσίων.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Βριλησσίων κα. Σοφία Χαντζάρα επισκέφθηκε το περίπτερο της AIRMEIΣ στο Bazaar των Εκπαιδευτηρίων Καντά. Η Αντιδήμαρχος εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για την προώθηση της ιδέας.

Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου η κύρια ερευνήτρια του Εθνικιού Αστερσκοπείου Αθηνών με αντικείμενο την Ατμοσφαιρική Ρύπανση Αστικού Περιβάλλοντος κα. Βασιλική Ασημακοπούλου (D.I.C, Ph.D, M.Eng) επισκέφτηκε το σχολείο μας. Στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσει η AIRMΕΙΣ και προκειμένου να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τη νεα γενιά, η κα. Ασημακοπούλου ενημέρωσε τους μαθητές για τις αιτίες και τις επιπτώσεις της ατομοσφαιρικής ρύπανσης. 

Την Παρασκευή 22/2/2019 η επιχείρηση AIRΜΕΙΣ έκανε δράση ευαισθητοποίησης των πολιτών στην πλατεία Βριλησσίων. Μοιράσαμε ενημερωτικό φυλλάδιο στους πολίτες, έτσι ώστε να μάθουν για τις επιπτώσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, αλλά και για τις δραστηριότητες της επιχείρησής μας. Επιπλέον δείξαμε πως λειτουργούν οι αισθητήρες μας κάνοντας προσομοίωση τόσο για ανοικτούς, όσο και για κλειστούς χώρους. Στη δράση παραβρέθηκε η συνεργάτης του hackair κυρία Κωνσταντίνα Λακαφώση.